Serveis a empreses...


T'agradaria donar a la teva empresa una imatge sofisticada i moderna alhora que la omples d'alegria i naturalesa? Vols que els teus clients et recordin i tornin per aquest toc de distinció? Floristeria Més k flors pot ajudar-te a aconseguir-ho, posant flors naturals.

En floristeria Més k flors posem a la teva disposició la TARIFA EMPRESES. Per una única quota mensual, et portem totes les setmanes un ram de flors diferent, amb el qual adornaras el teu  comerç, restaurant o recepció i retirem l'anterior perquè tu no et molestis a res.

El cost d'aquest servei és de 140 euros al mes, que amb un descompte del 20% que apliquem, es quedarien en 112 euros mensuals.

El servei inclou:

- 4 rams de flors variades (un per setmana) el preu en el mercat estaria en 35 euros cadascun

- Enviament a domicili

- Recollida del ram antic

- Gerro en dipòsit si ho considera necessari.

Una decoració floral natural o en flor artificial dissenyada a mida li donarà personalitat i aquest detall de distinció que sens dubte sorprendrà i agradarà als teus convidats a parts iguals.

La imatge que projecta la teva empresa és important i som conscients. Congressos, fires, juntes, esdeveniments, inauguracions, aniversaris, compromisos, regals d'empresa ...

Desde Més k flors preparem setmanal, quinzenal o puntualment arranjaments florals per a empreses i establiments, d'acord a les necessitats i estètica del lloc.

Contacta'ns i visitarem vostre espai, definirem amb vostès  l'estil floral adequat i farem una proposta ajustada al pressupost disponible.

Truca'ns al 615425472 o escriu-nos a meskflors@meskflors.com per concretar una cita amb nosaltres.