Qui som....


Floristeria Més k flors va neixer fruit de la crisi a la fi del 2009, establerta a Martorell, la nostra experiencia en la decoració d'interiors ens ha servit de base i segueix sent un dels nostres pilars, ja que seguim comptant amb la confiança dels nostres clients, ara en un sector diferent; com a l'art floral.

 

Més k flors es una floristeria moderna, clàssica i polivalent en tots els sentits. Son una botiga de flors capaç de realitzar tot tipus d'arranjaments, amb la millor varietat i qualitat de les flors.

 

Ens caracteritzem per oferir el millor servei i volem que l'experiencia del client, des de que entra a la nostra floristeria o quan ens troqui per fer una comanda per telèfon, fins que les flors estiguin en la seva destinació, sigui la millor possible. Per aquesta raó, oferim la millor qualitat de flors als nostres clients.

 

En el mes de Novembre hem celebrat el nostre tercer aniversari a la nova ubicació, gràcies als nostres clients seguim creixent dia a dia per millorar el nostre servei i aixi aconseguir el nostre objectiu, la satisfacció de vostè, el nostre client. 


La nostra botiga...