Als nostres rams


Des de Floristeria Més k flors, et proposem uns dissenys en rams de flors, d'una varietat d'estils moderns que inclou rams moderns amb un aire minimalista i unes llínies rectes com es fan a Holanda, Alemanya i en els Països Escandinaus.

 Els rams clàssics de Mes k flors, es caracteritzen per tenir molta flor, Color i tocs de verd, mentres que la nova colecció es compon de rams romàntics d'estil anglès, amb flors que brollen en cada estació. Una barreja de colors que aconsegueix crear una harmonia, com si els rams estiguessin acabats de collir d'un jardí. Si cap de rams aquests et convenç, digues-nos el teu pressupost i preferències i dissenyarem el teu ram.Rams de roses


Des de Més k flors preparem aquests rams de roses de diferents tonalitats, passant per les mans de la nostra florista, que li aportarà els materials i l'experiència necessària el seu ram, per aconseguir un ram amb forma i volum, amb el que vosté. marcarà la diferència en el seu regal.
 
En floristeria Més k flors utilitzem productes de confiança. Les nostres Roses importades de l'Equador, Colòmbia i Holanda i tractem amb els millors proveïdors, amb la garantia de ser un producte fresc i de qualitat.
 
Els verds variats amb els que realitzem els seus rams som dels millors de la temporada.
 
Volem Que tingui el millor ram i que amb la seva decisió, aconsegueixi transmetre el seu missatge.
 
A la nostra botiga sempre tindrem roses per a vostès, encara que les  varietats siguin diferents; i si  en el nostre estoc no hi ha el color de desitjat, ens posaríem en contacte amb vostè donant-los una alternativa satisfactòria, entre les nostres roses més fresques.
 
 Es Pot Afegir a qualsevol dels nostres rams un gerro, que aportarà aigua i una presentació rodona en el seu ram (recomanable en Clíniques, Hospitals i Oficines).